2 övningar bara?

Fjärde året i rad vi vinner denna cup, andra för mig. gillar verkligen Kallsta open. I Gruppen hade vi Göteborg, Telge och Uppsala. Vinster där betydde kvartsfinal mot Sveiva (stavas?), ett norskt lag. Under uppvärmningen la vi märke till att dom körde 2 övningar på 10 min. Lite annorlunda, lite roligt, lite norskt. Även där vann vi.

I Semi väntades match mot Jönköping, ett lag som vi hörde hade spelat bra under dagarna. I det laget fanns Sara Anteryd, är hon bra? ja, de kan man säga! vi spelade riktigt bra i denna match. Känns som vi blev bättre och bättre under hela turneringen. VINST blev det!

I finalen mötte vi Telge som vi hade haft i gruppen ( då vann vi med 9-0). Känns lite surt att vi hade spelat bra i alla matcher förutom i denna. Vi gjorde inte riktigt hela jobbet som vi brukar göra. Matchen blev spännande, 19.59 kvitterar Telge till 3-3! förlängning väntades, men inga mål blev det. Straffar vart det och där var vi starkast. Sandra var gryyyyyym i mål 🙂

Om man ska sammanfatta helgen så har den varit riktigt bra! vi har producerat väldigt mycket framåt och vi blev bara bättre och bättre för varje match:) måste säga att vi har en riktigt skön stämning i laget, de gillas.

Ni som undrar så har Grisen haft en väldigt lugn helg. det värsta han fick vara med om var att Sara Kristoffersson försökte dränka honom men jag hann precis rädda hans stackars huve. phuuu! min lilla gulleplutt.

Tack för denna helg Karlsta.

4 svar to “2 övningar bara?”

  1. Haha griiiiisen! 😀 Grattis till vinsten!

  2. haha, blev grisen för ledsen sist du var borta så han inte klara sig när du åkte till karlstad ? 😛

Lämna en kommentar