Potatiskastning på polisen

Nyss komme hem från ett möte med värmlands innebandyförbund, jag var ju med som distrikslagstränare för värmlandslaget så nu hade vi lite utvärdering om hur vi tyckte att hela processen gått.

Annars så har jag varit i skolan idag å bara pluggat med projekt rapporten som ska vara inne på torsdag, det är jag å 5 andra killar som har gjort ett militär läger för några 1 or på gymnasiet så nu skriver vi om allt vi har gjort:) satt typ 4 h efter skolan å pluggade å nu är allt klart typ, as skönt!

Imorgon har vi samling klockan 09.00 för då ska vi ha potatiskastning på polisen (inte så farligt som det låter, men det skulle vara kul 😉 ) jag går ju barn&fritid uniformsyrken som är en inriktning på polisen, ambulans,brandman mm. å nu i några veckor har vi varit med å hjälpt polisen i olika moment, som demostration, smitnings olycker å lite sånt. riktigt kul 🙂 så imorgon äre en stor övning som många klasser på hela skolan ska vara med på å vi ska tydligen demonstrera mot trafiken, medans andra halvan är för trafiken lr vad man ska säga. åsså ska vi kanske potatisar mot polisen som demonstration typ, mohaha 😀 vi får bara kasta ”tjejkast” men vi får se vad som händer med de 😉

säger bara ”AKTA ER FÖR POTÄTER!”

Kan bli något sådant imorgon ;D

Kan bli något sådant imorgon ;D

Lämna en kommentar