första träningen

I häljen tränade jag med nya laget i Mora dit ja åkte på fredagen. Hämtade hyrbil på fredag i Filipstad (Toyota Auris) och åkte de dryga 2 timmarna norrut till urskogens- och Vasaloppets rike. Ett jäkla oväder på vägen med regn och vattenplaningar gjorde resan dryg, men till slut stod det ” Mora” på tätortsskyltarna

Bodde hos målvakten Sandra där fredagen spenderades med myskväll och uppladdning inför lördagens pass kl 10.  fys, GÖTT! Tränade även söndagen

I lördags efter träningen så tittade jag å sandra på några innebandy konfirmander, de var i hallen och konfirmerades ( dom hade även varit i kyrkan ) de hade sånna där folkdräkter som är typiskt för mora, kommer inte ihåg vad de heter. men det var coolt;P aldrig sett något sådant förut.

efter jag hade duschat så hämtade Nisse och Roger upp mig för vi skulle iväg med min tå till en fotvårdsspecialist för att se om jag behöver operera bort knölen å de tyckte hon. sen var vi iväg så jag fick måla en dalahäst men jag glömde blåtand till datorn så jag väntar med att lägga in bilderna;)

Avslutade häljen med att byta ut Toyotan mot min Golf, ett stort nerbyte… men, men… tillbaka till vardagen! Sista veckan på jobbet, kommer sakna mina arbetskamrater (speciellt Svensson) men det är gott med semester og!

Längesen jag skrev nu, men har ju fullt upp med klubbbytet just nu…

3 svar to “första träningen”

  1. Sandra Says:

    Det känns nästan som en sagolik dikt i början av ditt inlägg… haha

  2. Theres Says:

    Kul att det känns bra i nya klubben! 🙂 Ska bli roligt att se er när säsongen drar igång! Hoppas du får lite ledighet i sommar iallafall, vi ses i augusti!

  3. svensson Says:

    vill ju läsa mer om den imponerande insatsen du gjorde för vf (testet)

Lämna en kommentar