KAIS MORA – TÄBY, SERIEPREMIÄR!!

Äntliiiiiiiiigen premiär imöra! nu drar det  igång, som vi har längtat. Det har sett bra ut på träningarna under veckan å de märks att alla är sjukt taggade!!

Dom som ville i laget fick gå ner 20.00 ikväll å kika på vårat nya intro (eftersom vi inte kommer kunna se de för just då står vi sjukt taggade i gången, beredda på att gå ut på planen), å mer än halva laget var där nere å tittade. Många fick rysningar av vårat nya intro 😉 de är sjuuukt snyggt! ni måste se de.. Väl där nere snackades mycket om morgon dagen, elller… de var typ de enda vi prata om. alla längtar skiit mkt!

Vad kan man säga om täby då? jag ska faktist inte skriva nått om dom 🙂 vi kommer märka i morgon hur dom spelar… dock kommer vi va lite uppmärksamma på Sara Bergström , snabb forward som gärna rundar sin back! håll koll på henne!

Nu under veckan så har Therese ”tess” Karlsson #4 sett väldigt pigg ut, stängt väldigt många kassar på träningarna! men de är ju inge ovanligt. Hon får fortsätta med de imöra på matchen, och vi andra också så klart. finns många målskyttar i vårat lag. Och därbak, där ska vi täppa tilllll!!! Sandra är våran mur i möra 🙂

Som sakt, 14.00 i unihoc arena !!!!!!!!!!! 🙂

 

Lämna en kommentar