Time to say goodbye

instruktioner innan ni börjar läsa inlägget.

1.hämta servetter

2. starta klippet

3. läs under denna ljuva musik

4. gråt

Ja. Hur ska man sammanfatta denna resa utan att behöva skriva en roman? Om cirka en och en halvtimme lämnar vi Moratown och Elin åt ödet. Denna omställning har varit en stor prövning för oss 3, våran vänskap har stärkts och band som aldrig kommer brytas. Vi är förevigt tacksamma.

Trodde vi verkligen det här i måndags, att vi skulle bli så djupt berörda av detta besök? Vi är utan tvekan nöjda med alla i elins omgivning, då vi har tagits emot med öppna famnar. Alla här är sjukt trevliga och hälsar på oss som om vi vore två i gänget. Det är som om den fula ankungen aldrig har existerat…

Hänt under veckan

Budgetshopping, en tid då det bara var vi <3

Budgetshopping, en tid då det bara var vi ❤

När jag(Ronja) fick en idé att jag skulle fråga 118100(svar på allt) ”hur Ronja Dahlman i Deje är som människa”. detta skickades iväg ca 2 minuter innan Elin hängde på samma idé.

Efter någon minut får elin svar på sin fråga:

”118100 tror att elin är mest känd för att vara snyggaste tjejen i stan och för att hon är en mycket trevlig person”

Spänt väntade jag på mitt svar, men 10 minuter senare har jag fortfarande inte fått något svar, utan får ett sms ”du är satt i kö” vadå särbehandling?

underbara kais mora

underbara kais mora

Sen en sak vi har lärt oss tills nästa besök, är att ha full skyddsutrustning, då både jag och sandra har haft förmågan att slå i allt som funnits i våran närhet. Vi har nu fina blåmärken både här och där. Ett exempel är ju när sandra slår i knäet typ 3 ggr inom en halvtimme på samma ställe, bra minne där! Vi skulle ha fört statistik, för det hade varit ganska roliga siffror.
Nu är det dags för oss att ta farväl, nu klipper vi den berömda navelsträngen och ger oss an vår sista måltid tillsammans…
sista måltiden

sista måltiden

 Vi önskar KAIS Mora all lycka i framtiden, ta hand om elin..

Thetwoandonly

/Ronja & Sandra.

Lämna en kommentar