Slutspel!

Äntligen ska slutspelet börja. våran 1:a kvartsfinal är på fredag hemma mot Endre 19.30.

Vi blev alltså 2 i serien efter IKSU. ända in i de sista matcherna avgjordes serien, kul när de är så tätt. vi gör en bra match mot Endre, vi ligger rätt i positionerna och har mkt rörelse. dock skulle vi kunna skjutit mera.

Första perioden mot Täby spelar vi riktigt bra, lite för bra nästan för i andra perioden ställer vi in skorna på planen känns de som. under tredje perioden höjer vi oss lite grann men inte alls lika bra som i första perren. matchen går till sudden där täby får in bollen å sista seriematchen var gjord. sen var de bara å köra hem till Mora igen.

ååå vet ni nått som är drygt. man sitter å halvsover på båten i stolarna å känner att de skulle vara så skönt å lägga sig i en säng å sträcka på benen. iställe för sängen så lägger man sig på golvet bredvid stolen å somnar lite sådär små skönt. sedan vaknar man ca 10 minuter senare av att man är sjöblöt på hela kroppen (känns som man kissat på sig, dock är de inte varmt).. självklart hade jag lagt mig i den enda stora pölen som fanns på hela golvet på båten, bra gjort elin…

 

Denna vecka är de inte lika mkt å göra på jobbet så nu blir de halvdagar som vanligt. tog även på mig extra jobb på lördag innan vi åker mot Gotland klockan 14.00. alltid skönt å tjäna pengar…..

Nu ska jag dra en dejt med kudden, natti.

 

Ett svar to “Slutspel!”

  1. Mamma Says:

    Olivia är sjuk så vi får inte se matchen i kväll, sitter vid datorn och hejar på … ge gärnet i kväll flickor…

Lämna en kommentar